Kommende arrangementer i klubben

Onsdag 27/3 kl. 19-21. Skrue/lappe aften. Kom og lær lidt mere om din cykel. Der vil være lidt omkring simple reparationer, som er gode at kunne når man står i vejkanten. Jens vil være læremester denne aften. Arrangementet foregår i Synshallen på Ørderup Kirkevej.

Torsdag 28/3 kl. 19-21. Kaptajnsaften. Kom og deltag i diskussionen hvordan vi planlægger den kommende sæsons træningsaftener. Klubben har brug for at vi løfter denne tjans i flok, da der ikke er så mange faste kaptajner dette år.  – Vi skal drøfte om vi er nok til at have faste navngivne personer på hvert hold, eller om vi skal lave en turnus ordning hvor alle medlemmer agerer ruteplanlæggere. Arrangementet foregår i Spejderhuset.

Søndag 31/3 kl. 13. Sæsonstart racer. Vi starter kl. 13 ved hundeklubben. Vi cykler små to timer, og derefter er der kaffe og kage i Spejderhuset fra kl. 15.

Mandag 1/4 kl. 18. Første officielle træningsaften. Start ved hundeklubben som sædvanligt.

Harzen tur 2019. Fra torsdag 30. maj til søndag 2. juni hos MTB Travels i Altenau.

Der tilmeldes individuelt via sportstiming. Turen koster 2.199 hvis du ønsker at køre racer, og 2.499 hvis du kører MTB. Eneste forskel er at MTB har lokale guider på. Dem der kører racer står selv for rute planlægning. Under tilmelding vælges værelse, og den du ønsker at bo sammen med skal blot vælge samme værelse. Under tilvalg kan MTB tilvælges, så du ender på rigtig pris.

Klubben giver et tilskud på 400 pr. medlem. Kontakt venligst Niels Ole for at få dit tilskud indsat på din bank konto efter du har tilmeldt dig turen. Seneste tilmelding er 31. marts.

Se detaljer og tilmeld dig her

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar